Welkom   -   Gasthuis   -   Paarden   -   Foto's   -   Toegang   -   Activiteiten   -   Tarief   -   Contact
                                                                                                                                                                              FR

NL

EN

Landelijke gasthuis HopelaH Classificatie ***
Welkom bij ons !

Sinds de eerste september 2010, hebben we het plezier om u in onze nieuwe plattelandse gasthuis te ontvangen. Gelegen in Courrière, op de gemeente van Assesse (Courrière, Crupet, Florée, Maillen, Sart-Bernard, Sorinnes-La-Longue), zal onze gasthuis u zeker verassen.

Onze gasthuis gelegen in het hartje van de Condroz tussen de Maas, de Samson en de Bocq valleien, de Ardenne aan uw voeten. Het is dan makkelijk om de veelvoudige aspecten van het Condroz gebied te ontdekken Faulx-Les-Tombes (3 km), Crupet (5 km), Spontin (8 km), Gesves (9 km).

De wandelingen liefhebbers zullen verrukt zijn. Je kan met de fiets, te voet of met de paard (+ lichte span) op tocht gaan in onze buurende campagnes. 19 aangegeven wandelingen (13 te voet, 3 met de paard et 3 met de mountainbike) zullen binnenkort beschikbaar zijn in onze gemeente. Daartussen komen er meerdere langs het gasthuis. Er zijn er enkelen die je te voet kan doen, een met de de paard en een met de mountainbike. Je kan ook de Naamse Condroz ontdekken met de GR 575 (rondwandeling van de Naamse Condroz). Deze route wandeling is makkelijk toegankelijk omdat het meerdere keren door onze gemeente komt.

De ruiters mogen makkelijk met hun paard komen dankzij onze infrastructuren. Elk paard zal van een paddock van 15 aren en van een nieuwe box beschikken. U zal ook van onze piste (60x20m) kunnen genieten.

Contact: Fernand Collart
Mobile: +32 (0) 498 / 58.54.94
E-mail : hopelah@netcourrier.com


U kan ons ook op de Waalse gasthuizen site terugvinden:
http://www.gitesdewallonie.be/hebergement/logement/assesse/hopelah