Welkom   -   Gasthuis   -   Paarden   -   Foto's   -   Toegang   -   Activiteiten   -   Tarief   -   Contact
                                                                                                                                                                              FR

NL

EN

HopelaH
Gasthuis ***

We hebben ''zoals voor ons'' gedaan. Als we op vakantie vertrekken, hopen we alles te vinden om een goeie moment door te brengen.We vonden dat een leuke kader en een kwaliteit's en warme ontvang de belangrijkste dingen waren. We hebben ons best gedaan om alles wat we leuk vonden in anderen gasthuizen hier te laten verschijnen.

In enkele woorden:

  • een ''grijze'' kamer met een dubbelbed, een ''blauwe'' kamer met stapelbedden (degene dat boven ligt is 1,5 breed en degene dat onder is in 90cm breed)
  • een badkamer met bad
  • een salon met een grote zetel
  • een eetzaal
  • en een uitgeruste keuken

Als u de plannen wil zien?

Je kunt ook een televisie met satelliet verbinding, een DVD reader, een hifi keten, een wasmachine, een strijkijzer, een oven, een micro-wave oven, een koffiemachine Senséo, een toaster, een waterkoker,... En als je graan een fondue stel, een raclette apparaat of van die kleine pannenkoeken eet, zijn er apparaten op uw beschikking. Je hoeft alleen maar te vragen.

Een terras en tuinmeubels zijn aan uw beschikking gezet. Uw kinderen kunnen zich amuseren op de speelruimte die buiten licht, op uw verantwoordelijkheid natuurlijk.
Ze zullen zo van de grote schommel-glijbaan toren kunnen genieten maar ook van een grote trampoline en van een kleine houden huis. Als u het wenst, kunt u op vraag van lange avonden onder onze beschermde terras genieten. Tafels, stoelen en een barbecue kunt u ook op plaats vinden.

Voor de ruiters die er niet genoeg van zullen hebben, boxen zijn beschikbaar en een acces op de installaties ook. Dressuur lessen zijn ook op vraag georganiseerd. Voor meer info, nodigen we u uit om naar de pagina 'de paarden' te gaan kijken.

Beschikbaarheid: niet beschikbare nachten in rood