Welkom   -   Gasthuis   -   Paarden   -   Foto's   -   Toegang   -   Activiteiten   -   Tarief   -   Contact
                                                                                                                                                                              FR

NL

EN

HopelaH
Paarden

De paarden hebben een grote plaats in onze gasthuis.

Laten we beginnen met Chic Oh! Heel mooie dressuur paard met zijn karakter... Dan komt Docteur Boogie, een super leuke pony, zo leuk met de aanspanning dan op de zadel.

En dan zijn er nog de paarden die langs komen... Met hun ruiters. Het kan voor een halte zijn, maar ook voor een nacht tijdens een wandeling of om een prettige vakantie in een leuke streek te brengen. De wandelingen dat je met u paard kan maken zijn zeker niet wat bij ons mankeert. Je kan ook van u verblijf genieten om wat bij te leren, we geven inderdaad dressuur stages.

Zodat de paarden zich goed voelen, beschikken we over wat infrastructuren. Ruime boxen, een zadelmakerij , een pleister zone, paddocks die ingesloten zijn aan 1,4m en die geŽlektrificeerd zijn, een longeercirkel en een een geopad piste van 20 op 60m die vaak gedraineerd wordt om een grond van goede kwaliteit te bewaren zijn aan u beschikking. Een kampeer zone is ook voor de reizigers voorzien. 


Om je niet te verliezen in onze mooie landschappen is het ook mogelijk om je wandelingen op een gps te stellen zodat die op je wensen antwoord. De dressuur's lessen mogen ook op uw vraag gegeven worden

We hopen u binnenkort te zien!

U kan ons ook terug vinden op Galo Condroz: http://www.cheval-equitation-condroz.be/fr/randonnees/les-hebergements-equestres/hopelah.html